web statistics

Egyedi ékszer allergiásoknak

2013-11-18

Egy holland dizájner, Jody Kocken rendkívüli ötlettel állt elő. Mégpedig egyedi ékszereket gyártott, melyek nem csak a testünket díszítik, hanem a parfümhasználatot is lehetővé teszik azok számára, akik nem igazán bírják ezt allergiájuk miatt. Egy karkötő, egy nyaklánc és egy fülbevaló: ezekből áll a szett. Az ékszereken egy kapszula található, amit bármilyen parfümmel meg lehet tölteni. Az ékszer átveszi a test hőjét, mivel nemesfémből készült, majd párologtatni kezdi a parfümöt. Így viselője anélkül, hogy magára fújta volna a parfümöt, illatozhat. Már most sokan érdeklődnek a kollekció iránt.
Tovább »

Anna Karenina által inspirált ruhák

2012-12-01

Ez év decemberében kerül a mozikba a Tolsztoj klasszikus, az Anna Karenina filmes feldolgozása, méghozzá Kiera Knightley-val a főszerepben. Kiera híres arról, hogy kosztümös filmekben szerepel, és mindig csodás ruhakölteményekben pompázik. Így van ez ebben a filmben is, ami az 1870-es évek Oroszországának korrajzát kiválóan mutatja be. A kilencszázas évek couture klasszikusai, a Dior, a Lanvin, vagy a Balenciaga ruhakölteményei is kiválóan megídézték az akkori kor szellemét, így Kierán rengeteg habos-babos ruhát, nagy abroncsokat lehet látni. Kiegészítőként az időtálló, Coco Chanellel összeköthető gyöngysorok, a gyémánt nyakláncok szolgáltak, amik a film büdzséjének elég tetemes részét képezhették volna, ha nem a Chaneltől kapják kölcsön. De...
Tovább »

"Octopussy" bross Swarovski kristállyal

2015-03-03

Krómozott acélból készült, Swarovski kristállyal (Swarovski TM Swarovski Chrystallized Elements TM) díszített polip kitűző. A vidám és kedves tengeri élőlény éppen igazgyöngyökkel labdázik.:o). Magas minőség és gyönyörű ajándék! Figyelem: a bross fénykép alapján érzékelt mérete eltérhet a valóságostól! Ellenőrizze a méreteket alább!

"Rózsa" bross Swarovski kristállyal

2015-03-03

Aranyozott acélból készült, Swarovski kristállyal (Swarovski TM Swarovski Chrystallized Elements TM) díszített rózsa formájú kitűző. Magas minőség és gyönyörű ajándék! Figyelem: a bross fénykép alapján érzékelt mérete eltérhet a valóságostól! Ellenőrizze a méreteket alább!

Multisizer gyűrűmérő eszköz ME-MUSR

2015-03-03

Fogalmad sincs mekkora gyűrűméretre van szükséged? Rendeld meg ezt a nagyszerű eszközt, mellyel pontosan és könnyedén meg tudod mérni ujjad méretét. Ha előre kifizeted bankkártyával az átutalással, akkor elsőbbségi postai szállítással együtt csupán 590 Ft az ára! Rendeléskor válaszd ki a speciális Multisizer szállítási opciót!

Üveglencsés gyűrű

2015-03-03

Üveglencsés gyűrű.  Gyűrű mérete: állítható. Fejrész mérete: 3,4*2,7 cm.  Gyűrű sín szélessége: 5 mm.  Nikkelmentes ékszer, így nem okoz allergiát!  Egyedi tervezés alapján készült kézműves ékszer. Amennyiben egyéni kérésed van, vagy nem találod, amit szeretnél, keress engem bátran.