web statistics

Egyedi ékszer allergiásoknak

2013-11-18

Egy holland dizájner, Jody Kocken rendkívüli ötlettel állt elő. Mégpedig egyedi ékszereket gyártott, melyek nem csak a testünket díszítik, hanem a parfümhasználatot is lehetővé teszik azok számára, akik nem igazán bírják ezt allergiájuk miatt. Egy karkötő, egy nyaklánc és egy fülbevaló: ezekből áll a szett. Az ékszereken egy kapszula található, amit bármilyen parfümmel meg lehet tölteni. Az ékszer átveszi a test hőjét, mivel nemesfémből készült, majd párologtatni kezdi a parfümöt. Így viselője anélkül, hogy magára fújta volna a parfümöt, illatozhat. Már most sokan érdeklődnek a kollekció iránt.
Tovább »

Anna Karenina által inspirált ruhák

2012-12-01

Ez év decemberében kerül a mozikba a Tolsztoj klasszikus, az Anna Karenina filmes feldolgozása, méghozzá Kiera Knightley-val a főszerepben. Kiera híres arról, hogy kosztümös filmekben szerepel, és mindig csodás ruhakölteményekben pompázik. Így van ez ebben a filmben is, ami az 1870-es évek Oroszországának korrajzát kiválóan mutatja be. A kilencszázas évek couture klasszikusai, a Dior, a Lanvin, vagy a Balenciaga ruhakölteményei is kiválóan megídézték az akkori kor szellemét, így Kierán rengeteg habos-babos ruhát, nagy abroncsokat lehet látni. Kiegészítőként az időtálló, Coco Chanellel összeköthető gyöngysorok, a gyémánt nyakláncok szolgáltak, amik a film büdzséjének elég tetemes részét képezhették volna, ha nem a Chaneltől kapják kölcsön. De...
Tovább »

"Octopussy" bross Swarovski kristállyal

2014-04-20

Krómozott acélból készült, Swarovski kristállyal (Swarovski TM Swarovski Chrystallized Elements TM) díszített polip kitűző. A vidám és kedves tengeri élőlény éppen igazgyöngyökkel labdázik.:o). Magas minőség és gyönyörű ajándék! Figyelem: a bross fénykép alapján érzékelt mérete eltérhet a valóságostól! Ellenőrizze a méreteket alább!

"Rózsa" bross Swarovski kristállyal

2014-04-20

Aranyozott acélból készült, Swarovski kristállyal (Swarovski TM Swarovski Chrystallized Elements TM) díszített rózsa formájú kitűző. Magas minőség és gyönyörű ajándék! Figyelem: a bross fénykép alapján érzékelt mérete eltérhet a valóságostól! Ellenőrizze a méreteket alább!

Prémium kategóriás aranyozott Női Titánium karikagyűrű cirkónia kövekkel ger1216e-W

2014-04-20

Karikagyűrű vásárlásnál minden esetben azt javasoljuk, hogy ékszerész mérje le a méretet, mert az otthoni méretvétel nem ad 100%-os pontosságú értéket!• Különleges, prémium kategóriájú karikagyűrű, 3x vastagabb arany bevonat...........................................................................................................................................................• Precíz kézi munkával készült...........................................................................................................................................................• Páratlanul szép, Biokompatibilis, nem okoz allergiát!...........................................................................................................................................................• Tükörfényesre...

Üvegköves szív alakú gyűrűk

2014-04-20

Állítható gyűrűsínes, csiszolt üvegköves bizsu gyűrűk. Háromféle színben, azonos méretben. A kövek alatt aranysárga festék van, ez befolyásolja a színűket. Gyűrű átmérője: 24 mm Súlya: 10,60 gramm. Mindegyik üvegkő un. sakktábla mintásan csiszolt kristály, a felületét óvni kell a csorbulástól! Viszonylag kis méretűek a gyűrűsínek (52-esek), max. középméretig (56) lehet torzulás nélkül tágítani őket.