web statistics

Egyedi ékszer allergiásoknak

2013-11-18

Egy holland dizájner, Jody Kocken rendkívüli ötlettel állt elő. Mégpedig egyedi ékszereket gyártott, melyek nem csak a testünket díszítik, hanem a parfümhasználatot is lehetővé teszik azok számára, akik nem igazán bírják ezt allergiájuk miatt. Egy karkötő, egy nyaklánc és egy fülbevaló: ezekből áll a szett. Az ékszereken egy kapszula található, amit bármilyen parfümmel meg lehet tölteni. Az ékszer átveszi a test hőjét, mivel nemesfémből készült, majd párologtatni kezdi a parfümöt. Így viselője anélkül, hogy magára fújta volna a parfümöt, illatozhat. Már most sokan érdeklődnek a kollekció iránt.
Tovább »

Anna Karenina által inspirált ruhák

2012-12-01

Ez év decemberében kerül a mozikba a Tolsztoj klasszikus, az Anna Karenina filmes feldolgozása, méghozzá Kiera Knightley-val a főszerepben. Kiera híres arról, hogy kosztümös filmekben szerepel, és mindig csodás ruhakölteményekben pompázik. Így van ez ebben a filmben is, ami az 1870-es évek Oroszországának korrajzát kiválóan mutatja be. A kilencszázas évek couture klasszikusai, a Dior, a Lanvin, vagy a Balenciaga ruhakölteményei is kiválóan megídézték az akkori kor szellemét, így Kierán rengeteg habos-babos ruhát, nagy abroncsokat lehet látni. Kiegészítőként az időtálló, Coco Chanellel összeköthető gyöngysorok, a gyémánt nyakláncok szolgáltak, amik a film büdzséjének elég tetemes részét képezhették volna, ha nem a Chaneltől kapják kölcsön. De...
Tovább »

0.15 Karát Piros Gyémánt RUBYHEARTS Női Ezüst Gyűrű Ékszer 57 méret

2015-07-30

 18 Karátos Arannyal Bevont, Eredeti Piros Gyémánt 1.10-1.25 mm kerek csiszolású,  - Súlya: 2.400 gramm,- Fejmérete: 10 mm, virág forma,+Ajándék díszdoboz, - USA mérete: 8 - Angol mérete:P, Belső kerülete: 57 mm  Belső átmérője: 18.1 mm. A gyűrű a Magyar Kereskedelmi Hivatal által bevizsgált és hitelesített, az amerikai fémjel mellett MAGYAR FÉMJELLEL is ellátott. Garantáltan valódi, természetes  drágakövekkel, 925-ös anyagfinomságú ezüstbe foglalva. Ródiumozott gyűrű felülete miatt FEHÉR ARANY kinézetű  női gyűrű, csillogó igazi gyémántkövekkel. Fekete díszdobozba és buborékos borítékba csomagolva, garantáltan sérülésmentesen szállítatjuk. Eljegyzési gyűrűnek, ajándék gyűrűnek, exkluzív kísérő gyűrűnek ajánljuk!

1.24 Karát Rózsaszín Rubin Topáz RUBYHEARTS Női Ezüst Gyűrű Ékszer 52 méret

2015-07-30

- Szintetikus Rózsaszín Rubin kerek csiszolású, -Eredeti  Fehér Topáz kerek csiszolású, - Súlya: 2.620 gramm, - Fejmérete: 15 mm, virág, szív forma,+Ajándék díszdoboz, - USA mérete: 6 -  Angol mérete: L, Belső kerülete: 52 mm  Belső átmérője: 16.5  mm A gyűrű a Magyar Kereskedelmi Hivatal által bevizsgált és hitelesített, az amerikai fémjel mellett MAGYAR FÉMJELLEL is ellátott, 925 finomságú ezüstbe foglalva. Ródiumozott gyűrű felülete miatt FEHÉR ARANY kinézetű  női gyűrű, csillogó rubinkövekkel, topázkövekkel. Fekete díszdobozba és buborékos borítékba csomagolva, garantáltan sérülésmentesen szállítatjuk. Eljegyzési gyűrűnek, ajándék gyűrűnek, exkluzív kísérő gyűrűnek ajánljuk!